Welkom in de webshop van Fietsen Mariën. Algemene website : Fietsen Mariën

Verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires

Webshop » Fietstrainers » Elite trainer Suito-T Interactief Met Voorwielsteun

Elite trainer Suito-T Interactief Met Voorwielsteun

Elite trainer Suito-T Interactief Met Voorwielst. Elite trainer Suito-T Interactief Met Voorwielsteun
Elite trainer Suito-T Interactief Met Voorwielst. Elite trainer Suito-T Interactief Met Voorwielsteun

€ 659,00

Beschikbaar - Voorraad: 1

De Elite Suito fietstrainer is een direct-drive trainer met slimme functies voor de leukste indoorritten. Deze fietstrainer voelt enorm stabiel aan tijdens het fietsen en is zeer compact op te bergen wanneer je de fietstrainer niet gebruikt. Overigens zul je zelden merken dát je de trainer gebruikt, hij is namelijk ook nog eens erg stil in het gebruik. De Suito fietstrainer wordt geleverd inclusief voorwielsteun en steekas adapters.


Wel of geen cassette = Suito of Suito-T
De Elite Suito komt in twee verschillende varianten. Je hebt de Elite Suito, die met vooraf gemonteerde Shimano/SRAM compatibele 11-speed cassette (11-28T) wordt afgeleverd. Heel fijn wanneer je fiets ook voorzien is van een 11-speed Shimano of SRAM schakelsysteem, dan kan je meteen aan de slag! Ook is er de Elite Suito-T, deze komt zonder cassette. Ideaal wanneer je al een cassette hebt, of liever een andere variant op je trainer wilt installeren.

Het maximaal stijgingspercentage van de Elite Suito is 15% door het geleverde wattage van 1900 watt. Deze fietstrainer heeft een minimale afwijking van 2,5% en is daarmee dus uitermate nauwkeurig. In tegenstelling tot de meeste direct drive trainers, heeft de Suito een metalen behuizing. Samen met de brede, uitklapbare poten zorgt het voor een stijve en stabiele trainer. Ondanks het hoge maximum wattage, is de Suito erg stil. Het schakelen van je achterderailleur maakt zelfs nog meer geluid! Op snelheden boven de 30 km/u hoor je een lichtelijk zoemend geluid. Ideaal dus wanneer je woont in een flat, of een huis met bijvoorbeeld houten vloeren.

De Elite Suito is via ANT+, ANT+ FE-C en Bluetooth Smart te koppelen aan een laptop, tablet of smartphone. Via de ingebouwde 'spindown' kalibreer je eenvoudig de trainer, waarna je vervolgens legio mogelijkheden om te trainen hebt via Zwift, Elite My E-Training of andere 3rd party apps. De ingebouwde snelheidssensor, cadanssensor en powermeter meten al je prestaties en sturen deze door naar de software. Heb je in de Elite My E-Training app een blokkenschema geselecteerd? De Suito past automatisch de weerstand aan op basis van het schema. Fiets je tegen een berg omhoog? Dan zul je ook echt aan de bak moeten!
Compatibiliteit
Assen
• 130 / 135 x 5mm snelspanner
• 142 x 12mm steekas

Voor 148x12, 135x10 en 135x12 assen heb je een optionele adapter nodig.

Bodies & Cassettes
Deze trainer is standaard compatibel met Shimano & Sram 9, 10, en 11-speed cassettes. Voor Campagnolo drives dien je deze body te monteren.
Voor Sram XD en XD-R cassettes is de installatie van deze body nodig.
Voor monteren van een nieuwe body heb je een steeksleutel en inbus nodig.
Standaard meegeleverd
• Elite Suito Fietstrainer
• Elite Quick Release snelspanner
• Elite 142x12 Steekas adapter
• Handleiding
• Voorwielsteun

Webshop gemaakt met EasyWebshop